Faceţi cunoştinţă cu echipa IVCODENT

Octombrie 4, 2016
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
+8
Faceţi cunoştinţă cu echipa IVCODENT

Cu o traditie de peste 40 de ani si o pregatire profesionala minutioasa a medicilor stomatologi, clinica noastra va ofera o gama variata de servicii de specialitate. Oferim consultatii si tratamente odontale,parodontale ,endodontice, chirurgie dentara, parodontala si implantologie, pedodontie si ortodontie, profilaxie si cosmetica dentara precum si radiologie dentara clasica si digitala.

 • "Echipa medicala este pregatita sa rezolve toate afectiunile stomatologice cu tot profesionalismul si rabdarea necesare obtinerii de rezultate excelente"Lista medicilor

Dr. Ivaniuc-Conciu Valentin medic specialist stomatologie generala

Dr. Ivaniuc-Conciu Catalina medic specialist stomatologie generala

Dr. Bartis Adalbert Stefan

Dr. Bartis Claudia-Elena medic specialist stomatologie generala

 • Ce afectiuni...

Echipa medicala este pregatita sa rezolve toate afectiunile stomatologice cu tot profesionalismul si rabdarea necesare obtinerii de rezultate excelente in ceea ce priveste realizarea starii de sanatate dentara, restabilirea functiei masticatorii si satisfacerea exigentelor fizionomice indiferent de complexitatea cazurilor.

Serviciile oferite in clinica noastra se adreseaza pacientilor de orice varsta, acestea cuprind:

- Tratamente odontale/tratamentul cariilor –realizat prin indepartarea substantei carioase si inlocuirea tesutului afectat cu un material de obturatie. Medicul va aprecia gradul de afectare a dintelui recomandand cel mai eficient tratament si materialul de obturatie optim.

Parodontoza

"Este destul de dificil să detectezi simptomele timpurii ale paradontozei. Începe cu o inflamaţie a ţesutului din jurul dinţilor, a gingiilor. Placa dentară, când nu este îndepărtată corect, se..."

Citeşte mai mult:
Parodontoza – detectaţi boala înainte să fie prea târziu»

- Tratamente endodontice/tratamentele de canal -acestea reprezinta cheia succesului pastrarii unui dinte pe arcada deoarece un tratatament corect ofera longevitate dintelui pe arcada.

- Tratamente parodontale/gingivale-reprezinta tratarea parodontopatiilor, adica bolilor complexului tesuturilor de sustinere a dintelui in os. Acest tratament este realizat medicamentos sau chirurgical ,de la caz la caz medicul dentist hotaraste ce metoda este potrivita pentru cele mai bune rezultate.

IVCODENT- Tratamente de pedodontie, profilaxie pediatrica si ortodontie sunt adresate copiilor si reprezinta tratamentul dintilor de lapte si definitivi precum si prevenirea aparitiei cariilor cu ajutorul metodelor de sigilare si fluorizare si nu in ultimul rand corectarea dizarmoniilor dento-maxilare.Indreptarea dintilor este un lucru important care nu trebuie tratat ca un moft ci ca o necesitate.

- Tratamente chirurgicale sunt tratamente ce implica anestezie locala si locoregionala, specifica zonelor dentare implicate si cuprind manopere precum extractii , extractii de molari de minte, rezectii apicale, chiuretaj periapical, operatii parodontale precum si inserarea de implante.

- Tratamente protetice/lucrari dentare reprezinta imbracarea dintilor afectati in coroane de acoperire si realizarea de punti dentare pentru inlocuirea dintilor absenti. Aceste lucrari sunt diferite in functie de materialul din care sunt confectionate si rezolva functionalitatea masticatiei dar si estetica personala redand pacientului increderea in sine printr-un zambet armonios si nu in ultimul rand sanatatea deoarece se va putea alimenta sanatos.

IVCODENT- Clinica noastra detine si un cabinet de radiologie pentru radiografii dentare clasice si digitale care favorizeaza pacientii nostri pentru a beneficia de un diagnostic rapid .

 • Aparatura...

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparate noi, de ultima generatie, avem si aparat Rongen pentru radiografii dentare, fiziodispenser ,aparat pentru albirea dintilor cu ultraviolete ,aparat de detartraj si profijet precum si instrumentar modern.

 • In cazul unei urgente...

Chiar si in situatie de urgenta, putem intercala in programul nostru si urgente, desigur, este ideal pentru a suna in prealabil dar in limita timpului disponibil tratam urgente.

 • Locatie

Cabinetele dentare Ivcodent se afla la adresa. Bd. Republicii nr 19 Sinaia etaj 1 .Pentru programari, sunati la nr de tel. 0244312111.Pentru intrebari, nelamuriri, detalii ne puteti contacta si pe email ivcodentsrl@yahoo.com

Citeşte şi:
Tratamente pentru albirea dinţilor de acasă»

 • Facebook
 • Twitter
 • Google
+8
 • Sanatate orala
 • Cabinet Stomatologic
 • Albire Dinti
 • Chirurgie Dentara
 • Implantologie
 • Aparatura Albire Dentara
 • Afectiuni Parodontale
 • Radiologie Dentara

Articole pe aceeași temă

Trimite-ne opinia ta
5 situaţii care duc la sângerarea gingiilor
5 situaţii care duc la sângerarea gingiilor Gingiile vă sângerează la cea mai mică atingere? Spălatul pe dinţi a devenit un calvar? Scuipaţi sânge atunci când vă îngrijiţi dintii? Afecţiunile orale pot cauza aceste simptome, însă sunt multe alte situaţii care provoacă sensibilitatea gingiilor. +7 / 0 +7
Parodontoza – detectaţi boala înainte să fie prea târziu
Parodontoza – detectaţi boala înainte să fie prea târziu Fiecare dintre noi îşi doreşte un zâmbet perfect. Aceasta necesită multă atenţie nu numai pentru dinţi, dar şi pentru gingii. Parodontoza este o boală inflamatoare cronică provocată de microorganisme patogene. Se instalează lent odată cu gingivita, care este rareori observată şi, ca rezultat, de obicei nu este tratată corect.... +12 / 0 +12
Tot ce trebuie să știi despre estetica dentară - doctor Pascu Gabriel Dragoş
Tot ce trebuie să știi despre estetica dentară - doctor Pascu Gabriel Dragoş În articolul de mai jos vom sta de vorbă cu domnul doctor Pascu Gabriel Dragoş despre cum putem avea un zâmbet frumos și mai ales sănătos. Domnul doctor activează în cadrul clinicii CMI Doctor Pascu. +6 / 0 +6
De ce trebuie extrasă măseaua de minte
De ce trebuie extrasă măseaua de minte Majoritatea dintre noi se confruntă cu apariţia molarilor de minte în jurul vârstei de 18 şi 24 de ani. Unora le ies toţi, altora nici unul, iar acest lucru se explică prin evoluţia omului, a masticatiei şi alimentaţiei, micşorării maxilalelor care nu mai permit apariţia tuturor celor patru, provocând dureri. Oricare ar fi evolutia... +4 / 0 +4
Măseaua de minte sau molarul 3
Măseaua de minte sau molarul 3 Aşa-numitele "măsele de minte" se formează cu rădăcini atipice ca formă şi au canale întortocheate, aspecte care nu pot fi tratate, astfel că este recomandată scoaterea lor, spune medicul stomatolog Laura Mocanu. +2 / 0 +2