Despre "MedGuru"

MedGuru.ro - portal medical și de îngrijire a sănătății pentru persoanele interesate de medicină și sănătatea familiei. Ne străduim să furnizăm rapid și ușor informații precise și de actualitate despre medicină și un stil de viață sănătos.

În fiecare zi, vă aşteaptă ştiri despre cele mai cunoscute tendinţe cu privire la un stil de viață sănătos și informații medicale relevante.

Puteți găsi rapid și ușor o boală și informații detaliate conform simptomelor selectate ale bolii într-o bază completă de boli.

În secțiunea "Caută servicii medicale" vei găsi instituții medicale (de stat și private) la care poți apela pentru a te ajuta în rezolvarea problemelor tale de sănătate (spitale, farmacii, cabinete stomatologice, clinici oftalmologice, etc).

Într-una dintre cele mai mari baze de date de descrieri de boli, veți găsi informații detaliate despre boala selectată: simptome, evolutie, diagnostic, tratament și profilaxie. Performantul "Analizator de simptome" vă permite să știți mai multe despre o posibilă boală.

Forumul este locul unde poți discuta despre un stil de viață sănătos si poți găsi răspunsuri la intrebările tale. Dacă vrei sa afli detalii despre dieta pe bază de orez, dacă dorești să îți împărtășești experiențele, să găsești o grădiniță potrivită pentru copilul tău sau care sunt riscurile fumatului la narghilea trebuie să intri pe forumul Medguru.ro .

În secțiunea "Întreabă un expert" vei găsi specialiști in medicină care sunt gata sa răspundă la întrebări tale. Aici vei găsi 10 categorii: medicină generală, psihologie, psihiatrie, stomatologie, oftalmologie, dietă, pediatrie, urologie, ginecologie și sexologie.

Ne străduim să furnizăm numai conținut relevant și ușor de utilizat și să devenim cel mai cunoscut portal de stil de viață sănătos din ROMÂNIA așa că hai: să citim, să discutăm și să ne împărtășim din experiențele noastre.

Portalul este deţinut şi administrat de către FCR Media On Line, deţinătoarea brand-urilor Pagini Aurii şi Pagini Albe în România.